طرحهای نیمهتمام بوشهر ۸ هزار میلیارد تومان نیاز دارد
به گزارش تنگستان نما؛ ارسلان زارع استاندار بوشهر اظهار کرد: درحال حاضر هفت آبشیرینکن برلی نمکزدایی آب دریا در دست اجرا داریم.
استاندار بوشهر گفت: برای شهرهای دیر، بنک، عسلویه، سیراف، جم، آبپخش و «محمدباقری» شهرستان تنگستان، طرحهای عمرانی در دست اجرا داریم که برای تکمیل آنها حدود ۸ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با اشاره به برنامه ویژه دولت برای اتمام طرحهای نیمهتمام در استان بوشهر و تخصیص بودجه معین برای این امر، ادامه داد: بخشی از این اعتبار تامین شده است و طرحها در شهرستانهای مختلف درحال اجرا هستند.
زارع افزود: از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون میزان آب تولیدی از دریا که بهصورت نمکزدایی انجام میشود، ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
استاندار بوشهر اعلام کرد: هزینه بیشتر کردن استفاده از آبشیرینکنها بسیار بالا است. تا جایی که اگر قرار باشد با همین روند طرحهای تعیین شده را تا پنج سال آینده ادامه دهیم، معادل بیش از نیمی از اعتبارات عمرانی کشور باید صرف خرید طرحهای آبشیریکن شود.
وی تاکید کرد: علاوه بر گران بودن هزینه تولید آب از دریا، موضوع پدافند غیرعامل هم وجود دارد که بهترین شیوه کار در حفظ پدافند غیرعامل تعدد منابع آبی است.
زارع با بیان اینکه بهبود شبکه موجود توزیع آب در استان بوشهر بهینهتر از تولید آب با آبشیرینکن است، تصریح کرد: بیش از دو دهه از عمر خط کوثر میگذرد بنابراین در تلاش هستیم تا این خط و خطوط مرتبط را بازسازی کنیم.
وی با تاکید بر لزوم مصرف بهینه آب توسط مردم، اضافه کرد: ما از هر فرصتی استفاده کردیم تا مردم را به صرفهجویی دعوت کنیم. استان بوشهر ازجمله استانهای پر مصرف آب است که خیلی بیشتر از سرانه معین، مصرف دارد. در واقع در استان بوشهر شاهد مصرف بیش از سه برابری آب در برابر جوامع توسعه یافته هستیم.
سپاس خبر
انتهای خبر/