سبزیهای کرمزده و مانده در یکی از رستورانهای تنگستان
به گزارش تنگستاننما؛ در روزهای اخیر یکی از شهروندان تنگستانی با ارسال گزارشی به سایت تنگستان نما از وضعیت بهداشتی نامطلوب یکی از رستورانهای این شهرستان به شدت انتقاد کرده است.
وی با اشاره به استفاده از سبزیهای کرمزده، مانده و فاقد شستوشوی بهداشتی در غذای این رستوران، نسبت به تهدید جدی سلامت عمومی کی باشد.
این شهروند عنوان کرد: در شرایطی که سلامت غذایی باید یکی از اولویتهای اصلی هر واحد صنفی باشد، متأسفانه برخی رستورانها کمترین توجهی به بهداشت ندارند. سبزیهایی که در غذای ما استفاده شده بود، نهتنها طعم نامطلوبی داشت بلکه پر از لکههای مشکوک سیاه و حتی کرمزده بود.
وی همچنین از بیتفاوتی و بیخیالی نگرانکننده شبکه بهداشت شهرستان تنگستان گلایه کرد و افزود: باید بازرسی ها جدیدتر گرفته شود ولی متاسفانه برخی بازرسیها یا بسیار سطحی هستند یا اصلاً صورت نمیگیرد.
به گزارش تنگستان نما؛ این وضعیت در حالی است که بر اساس قانون، رستورانها و مراکز تهیه غذا موظف به رعایت کامل اصول بهداشتی، بهویژه در تهیه و شستوشوی مواد اولیه هستند و هرگونه قصور در این زمینه میتواند تبعات جبرانناپذیری برای سلامت مردم داشته باشد.
سایت تنگستان نما آمده درج جوابیه شبکه بهداشت تنگستان در سایت می باشد.